Gazdaság

`A Magyarországon alkalmazott ízületi kezelések teljességgel elfogadhatatlanok.` Nagy interjú híres német reumatológussal

Dr. Nicholas Schweiger a világhírű berlini Reumatológiai és Neurológiai Központ igazgatója.

`Az ízületi betegségeknek egyetlen oka van, de azt teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar orvosok` - Dr. Nicholas Schweiger

Nicholas Schweiger: `Magyarországon az ízületi betegségeket még mindig elavult és nem hatékony gyógyszerekkel kezelik, amelyek egész életen át tartó folyamatos használatot igényelnek. Németországban az ízületeket olyan könnyen kezelik, mint a megfázást.`

Nicholas Schweiger idén Magyarországra érkezett, hogy tapasztalatot cseréljen magyar kollégáival. Elborzadt attól, amit Magyarországon látott. Nicholas szerint Magyarországon a reumatológia a múlt század dolga.

- Nicholas Schweiger, köszönöm, hogy hozzájárult az interjúhoz! – Nemrég azt mondta, hogy sokkolt, amit Magyarországon látott. Tudna erről véleményt mondani?

- Azonnal meg kell mondanom, hogy nagyon szeretem az Ön országát, kultúráját és népét. De az orvostudomány itteni állapota nagyon megdöbbenti a német orvosokat. Kezelései legalább 20 vagy akár 30 éve is elavultak. Legalábbis ami az ízületek és a mozgásszervi rendszer betegségeinek kezelését illeti. Kijelenthetjük, hogy a reumatológia, mint tudomány Magyarországon nem létezik.

Amit az orvosok ajánlanak az ízületek kezelésére, az csak a betegség tüneteit enyhíti: fájdalmat, gyulladást, duzzanatot... Most pedig képzelje el, mi történik a szervezetben. Ha tablettát vesz be, érzéstelenítő gélt alkalmaz vagy injekciót ad be, a fájdalom enyhül. De amint a gyógyszer abbahagyja a hatását, a fájdalom azonnal visszatér. A fájdalom pedig fontos jelzés, kóros folyamatot jelez az ízületben. Azáltal, hogy egyszerűen enyhíti a fájdalmat, még jobban károsítja az érintett ízületeket. A pusztulás folyamata 3-5-szörösére gyorsul, és végül visszafordíthatatlan változásokhoz, a mobilitás teljes elvesztéséhez és rokkantsághoz vezet.

Orvosai és gyógyszerészei egyszerűen megnyomorítják az embereket! Nyilvánvaló, hogy sokkal kifizetődőbb folyamatosan drágán árulni a tünetek megszüntetésére szolgáló szereket, mint örökre gyógyítani a betegséget, meggyógyítani az érintett ízületet. Ez szörnyű!

- És hogy van Németországban az ízületek kezelésével?

- Németországban csak extrém esetekben, nagyon óvatosan és ritkán alkalmaznak fájdalomcsillapítót. Minden német orvos régóta megértette, hogy nemcsak az ízületi fájdalmakat kell megszüntetni, hanem pontosan ezeknek a fájdalmaknak az okait. Ez a gyors és egyszerű kezelés kulcsa. Mi az ízületi sérülések fő oka? Ez a sók lerakódása az ízületek és a gerinc keringési rendellenességei miatt.

Például az urátok a húgysav sói, és köszvényt okoznak. Az osteofiták, a meszesedő sók az ízületek és a gerincbetegségek fennmaradó 96%-ának az okai. Minden típusú ízületi gyulladás, arthrosis, osteochondrosis, csontritkulás, reuma és bármilyen sérv. Mindezen betegségeknek egyetlen oka van: az osteophyták lerakódása.

Az ízületek felületén lerakódott sók elkezdik elpusztítani a szöveteket - a csontokat és a porcokat. Ahogy a sókristályok növekednek, elkezdik károsítani az izomszövetet, az inakat, az ereket és a hajszálereket, ami súlyos gyulladást, duzzanatot és heves fájdalmat okoz.

Annak érdekében, hogy az évek során felhalmozódott sókat eltávolítsák a beteg ízületekből, a német orvosok mindenekelőtt helyreállítják a vérkeringést az ízületekben. Ez viszont helyreállítja az ízületi folyadék normális keringését, és beindítja az ízület szöveteinek helyreállítási folyamatát. Az emberi ízületek nagyon regeneratívak, gyorsan felépülnek, akár a gyík farka. Ehhez már csak egy kis segítségre van szükségük - hogy megszabaduljanak a rájuk `ragadt` sóktól - és menni fog a folyamat.

‍ 1995-ben svájci tudósoknak sikerült előállítaniuk a kvázi B-vitamin egy speciális formáját, az úgynevezett alfa-arthroferolt. Természetes összetevők szintetizálásával nyerik: cápamájolaj, glükózamin, tengeri fenyőolaj, kitozán és más természetes összetevők. A glükózamin rendkívül jótékony hatással van a porc anyagcseréjére, így biztosítja az új egészséges porcok kialakulásának építőköveit.

Rendszeres használatával ez az anyag intenzíven regenerálja a sérült ízületeket és helyreállítja a mobilitást. El tudod képzelni egy ilyen mechanizmus biológiai erejét? A természet maga gondoskodik rólunk, lehetőséget adva arra, hogy egész életünk során egészségesek és aktívak legyünk.

A cápamájolaj azonnal behatol a sómolekulákba és belülről megtöri azokat - ennek eredményeként az ízületek felülete megtisztul, helyreáll a véráramlás és az ízületi folyadék keringése. ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ! Pontosabban addig, amíg a sók újra felhalmozódnak (de ez több évtizedet vesz igénybe). Többé nincs szükség folyamatos GYÓGYSZERSZEDÉSRE a fájdalom és a gyulladás enyhítésére. Ne féljen attól, hogy egy napon az ízület örökre `megbénul`, teljesen elveszíti a mobilitást, és protetikat igényel. Az emberek hosszú évtizedekre teljesen egészségesek lesznek.

‍ Nagyon meglepődtem, amikor megláttam Magyarország orvosi statisztikáit. Tudja, mi a leggyakoribb rokkantsági ok Magyarországon? Ez osteoarthritis! A leggyakoribb arthrosis, amit Németországban olcsó szerrel 2 hét alatt kezelnek, Magyarországon rokkantsághoz vezet!!

A modern Németországban az ízületi betegségeket kisebb patológiáknak tekintik. Az ízületek fájdalma és gyulladása csak azt jelzi, hogy sókkal „szennyezettek”, és itt az ideje megtisztítani őket. A havi „tisztítókúra” után az ízületek normális állapotba kerülnek, és ezek a problémák a következő évtizedre feledésbe merülhetnek.

Az ízületi betegségek, amelyeket Magyarországon külön próbálnak „kezelni”, Németországban már régóta egyetlen betegséggé „Articulatio de sales” (sólerakódások az ízületekben) egyesítik. Ez a betegség magában foglalja: köszvény, ízületi gyulladás, arthrosis, osteochondrosis, reuma, sérv, ízületi gyulladás stb. És mindezeket a problémákat nagyon egyszerű módon kezelik - az ízületek tisztításával. A módszer teljesen biztonságos és gyors, még orvosi ellátást sem igényel, és otthon végezzük.

- Hogyan `tisztítják` az ízületeket Németországban?

- Ma már léteznek speciális termékek, amelyek célja az ízületek sólerakódások tisztítása. Alfa-arthroferolt tartalmaznak. Például az egyik legjobb termék a Bioforce. Ez a krém speciális formában tartalmaz alfa-arthroferolt, amely könnyen emészthető, így ez a krém hatékonyabb.

Fontos előnye, hogy artro-vitaminok, makro- és mikroelemek komplexét tartalmazza, amelyek célja az ízületi szövetek működésének javítása. Vagyis komplex gyógyító hatást fejt ki a csont- és porcszövetekre, az ízületi folyadékra, az izomrostokra, a szalag- és ínszövetekre. Más szóval, ez egy csodálatos krém multi-komplex hatással.

– A krémet tudomásunk szerint nem árulják a magyar patikákban.

- Egyáltalán nem. A magyar orvosok a valódi kezelés gyakorlása helyett szívesebben írnak fel fájdalomcsillapítókat és porcvédő szereket a lakosságnak nagy mennyiségben.

Kétségtelen, hogy a magyar reumatológusok, legalábbis a progresszív kezelési módszerek iránt érdeklődők, ismerik a Bioforce-t és annak helyreállító lehetőségeit. De nem kockáztatják, hogy olyan gyógyszert írjanak fel, amely nem szerepel az Egészségügyi Minisztérium listáján.

A gyártó tudtommal a magyar piacra akart belépni. De ezt nem engedték meg, hiszen több száz akadályt állított fel (a bürokráciának Magyarországon nincsenek határai). Meg lehet érteni: ha ez a szer megjelenik a patikákban, akkor a magyar gyógyszertárak óriási veszteségeket szenvednek el. Hiszen ma a farmakológia elsősorban üzlet!

– Mit tanácsolna a fájó ízületekkel küzdő magyaroknak?

- Az 50 év feletti betegek minden másnál jobban szenvednek az időben történő és megfelelő kezelés hiányától. Ez nem az ő hibájuk, hanem az egészségügyi rendszer sajátosságai.

De szerencsére van kiút. Megállapodtunk a Magyar Reumatológiai Központtal a Bioforce krém kiosztásának lehetőségéről minden ízületi problémával küzdő magyar állampolgár számára. Létrejött egy speciális hivatalos weboldal, amelyen keresztül minden magyar akciós áron rendelheti meg ezt a hatékony készítményt. És most óriási kedvezménnyel!

Ezzel a lehetőséggel már több ezer magyar élt. És arra kérünk mindenkit, aki elvégezte a kurzust, hogy értékelje a krém hatékonyságát egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Jelenleg több mint 5000 ember vett részt a felmérésben, és a krém átlagos értékelése 10-ből 9,95.

- Meddig tart a kedvezményes ár erre a fantasztikus krémre?

- Amíg az aktuális tétel el nem fogy. De szeretnélek figyelmeztetni, hogy nagyon kevés krémcsomag maradt. Napról napra több rendelés érkezik. Működik a szájreklám módszer, az emberek információkat adnak át egymásnak, tanácsot adnak barátoknak, krémet rendelnek a rokonoknak. Nem gondoltuk volna, hogy a Bioforce-ról szóló információk ilyen gyorsan elterjednek Magyarországon!

Mindenkinek javaslom, hogy akinek ízületi problémái vannak, rendeljen Bioforce krémet az alábbi gyártó hivatalos megrendelőlapján. Amíg az akció érvényes és a termék raktáron van. És ne feledje, az egészség a legfontosabb és legértékesebb dolgunk.

Frissítve:

A kedvezményes program áruhiány miatt eddig érvényes: 10.10.2022, utána határozatlan időre felfüggesztik. Csak a mai napon Magyarország minden lakosa részt vehet a programban. Adja le rendelését az alábbi hivatalos megrendelőlapon.

Siessen rendelni!

Rendeljen Bioforce krémet 50% kedvezménnyel az alábbi megrendelőlap kitöltésével!

product

FIGYELEM: érvényes a gyártó akciós ajánlata. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy 50% kedvezménnyel kipróbálhassa az Bioforce-ot!

Hivatalos megrendelőlap

#29982 a 30000-ből -ra

Ha kedvezményt szeretné kapni a Bioforce -t, írja be nevét és telefonszámát az alábbi mezőkbe, majd kattintson a "Kérés elküldése" gombra.

Régi ár ár: 29 800 FORINT
-50% KEDVEZMÉNY
Új ár:* 14 900 FORINT *

SIESSEN! A promóciós csomagok hamarosan véget érnek.

Frissítés: már csak 17 maradt. -re.

Töltse ki az űrlapot, és szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. A futár házhoz szállítja a megrendelést, fizetés átvételkor.

Tudjon meg többet! »
Videó folytatása
BEZÁRÁS
f